Outdoor

Alleen zijn zit niet in de aard van dit beestje!

Het is leuk én goed voor uw hond. Hij zal rustiger en sociaal vaardiger worden vanwege de omgang met andere soortgenoten in een groep, en hij blijft er fit en tevreden bij! U hoeft zich geen zorgen te maken over uw hond die de hele dag thuis zit, en u bij thuiskomst met hoge nood zal overvallen. Het zal een groot deel van z'n verveling wegnemen en dús ongewenst gedrag minder kans geven. Zo'n uur met elkaar is intensiever voor ze dan wanneer ze individueel mee gaan voor een wandeling.

Vechtersbazen of weglopers kunnen niet met ons mee.

Belangrijk is, dat uw hond sociaal in de omgang is en niet ál te dominant gedrag vertoont t.o. de rest van de roedel. De hond dient de basiscommando's te kennen en moet zich kunnen "gedragen". Het is de bedoeling dat het plezierig én veilig is voor álle honden....én andere wandelaars die wij onderweg tegenkomen.
Ik heb de verantwoording over een roedel honden. Als een hond tóch het hazepad kiest zal ik er alles aan doen om hem terug te vinden.
Bedenk wél dat dát een limiet heeft, daar ik nog meer honden mee heb.
De baas zal op een gegeven moment zélf verantwoording moeten nemen en op zoektocht moeten.
Wilt u uw hond aanmelden maar heeft het de neiging om weg te lopen. Geef hem dan niet mee met de uitlaatservice.

Wilt u uw viervoeter aanmelden?

Als u contact met mij opneemt spreken we geheel vrijblijvend af voor een proefwandeling. Het kan zijn dat u uw hond op vaste dagen wilt meegeven óf wisselende dagen, dat is bespreekbaar.

Mail

HET UITJE

Ik kom uw hond op de afgesproken dag ophalen en rij vervolgens met de opgehaalde roedel naar een veilige omgeving waar zij kunnen snuffelen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten. Dat is in het bos en op de hei rond Hilversum en Loosdrecht. Wij lopen bijna nooit op dezelfde plek als de dag ervoor. Als het erg warm is mogen de honden lekker zwemmen, ze worden weer handdoekdroog thuisgebracht. Ik heb zelf schone handdoeken in de auto, en heb water én iets lekkers bij me.

Terug op uw adres kijk ik of er voldoende water voor de hond aanwezig is.


____________________________________________________________________

-omhoog-